2013-ban átsegít minden nehézségen

Íme négy konkrét feladat, ami 2013-ban átsegít minden nehézségen

1.feladat  Erősítsd meg az Önbizalmad

Az önbizalom nem más, mint arról való bizonyosság, hogy értékes és fontos ember vagy, akinek az élete egy meghatározott irányban halad. Nem szabad többé engedned a kísértésnek, hogy mások mondják meg neked ki vagy és mit csinálj. Zárd ki a negatív pusztító gondolatokat legyen szó a tévéről, rádióról, hírekről vagy mások véleményéről. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy mostantól te döntöd el neked mi a jó

2. feladat: Hallgass mindig az Intuíciódra

A megérzéseid a felettes énedtől érkező támogató inspirációk. Ha képes vagy az energiaszintedet egyre magasabb szintre emelni, akkor az intuíciók folyamatos párbeszéddé alakulnak és segítenek neked abban, hogy mindig tudd mi az, ami előre viszi az életed

3.feladat  Merj szabadon álmodozni

Nyiss egy füzetet is vesd papírra minden vágyaidat, hiszen a vágyaid az intuíciók eredményei. Ez most olyan feladat, mint amikor gyerekkorodban megírtad a Mikulásnak mit szeretnél kapni, ha jó leszel. Többé nem kell egy idős bácsira várnod, hiszen ezt a listát saját magadnak írod, mivel idén meg kell tanulnod valóra váltani a saját kívánságaidat. Az álmaidból fogalmazz meg minél konkrétabb célkitűzéseket és készíts tervet azok megvalósítására. Az idei év mindenben támogatja majd az elképzeléseidet.

4. Merj magad mögött hagyni mindent, ami felett eljárt az idő

Sok olyan területet találsz majd idén az életedben ahol eljött az ideje a gyökeres átalakulásnak. Körül vagy véve rengeteg olyan dologgal, amik a jövőben már nem szolgálják a fejlődésedet. Ezek lehetnek emberi kapcsolatok, feladatok, korábban megszerzett tudás és tapasztalat, amelyek paradigmák képében állnak az utadban. Legyen elég bátorságod, hogy átlépj a saját korlátaidon ez utat nyit számodra egy új világba

2013 legfontosabb üzenete abban áll, hogy magad mögött kell hagynod a kényelmes és biztonságot jelentő életet és el kell indulnod megvalósítani mindazt a feladatot, amire megszülettél

Milyen lehetőséget tartogat 2013 személyesen neked?

Az igazi fordulatot mindig a születésnapod hozza az életedben, ami hatással van az egész évedre!

Minden születésnapodon új idõszámítás indul számodra egy teljesen új idõszak, ami egy következõ lépcsõfokot jelent az életedben. Ezen a napon minden évben tényleg újjá születsz, az energiák új lehetõségeket hoznak az életedbe, egészen másokat, mint a megelõzõ évben.

6-os személyes éved van, mindenképpen hallgass a szívedre, hogy végre valóra válthasd legmerészebb álmaidat!

Ne gondolkodj túl sokat, add át a szívednek az irányítást, mert garantáltan az álmaid megvalósulás a tét. Ha most túlgonodolkodod a dolgokat, akkor elmennek melletted azok a lehetõségek, amik boldogságot hoznak az életedbe.

Sokkal inkább szükséged van a barátaid és a szeretteid társaságára, mint korábban bármikor. Tölts velük több idõt, kényeztesd õket és persze Te is hagyd, hogy kényeztessenek, most mindenképpen szükséged van erre a feltöltõdésre. Ha teheted csinosítsd ki, újítsd fel az otthonod, ezzel is azt üzened az Univerzumnak, hogy készen állsz a határtalan bõség fogadására.

Hogyan hat az év energiája a munkádra és az anyagi körülményeidre?

Ebben az évben azzal foglalkozz, ami a szívedhez a legközelebb áll. Az idei év nem a racionalitásról és a józan ész érveiről szól, hanem arról, hogy mi az ami téged harmóniába hoz önmagaddal. Az anyagi lehetőségeid is akkor alakulnak kedvezően, ha a szíved szavára hallgatsz. Szabadítsd fel magad és légy önmagad, akkor az anyagiak is áramlanak hozzád.

Milyen hatással van az év energiája a párkapcsolatodra?

Ebben az évben minden eddiginél fontosabb számodra a meleg ölelés és szerető társad közelsége. Ha nincs partnered, akkor se köss kompromisszumot, inkább várd ki, hogy szembejöjjön az igazi, ez az év a szerelem éve is, ezért sikert ígér. Ha van társad, akkor igyekezz úgy alakítani a dolgaitokat, hogy minél többet lehessetek kettesben és legyen lehetőség az intimitásra.

Teremtő Erőben és az álmaid megvalósulásában gazdag 2013-as évet kívánok neked!

Baráti üdvözlettel:

 
Schilling Péter
Schilling Péter
Az útjukat keresők tanácsadója

www.ebredoeroakademia.hu

By Gyuri Zoltan Visit author's website

1967-ben születtem és átmentem egy régi korszakból egy újabba.Létrehoztam csodákat és el is vesztetem csodákat. De nem számít hiszen : Minden nap egy Új Év kezdete! A megújulás fontos dolog az életemben.