A DSA Általános Direkt Értékesítési Videója

A DSA Általános Direkt Értékesítési Videója

Joe Mariano a DSA elnöke
A Direkt Értékesítési Szövetség (DSA) elnöke, Joe Mariano ebben a Network Marketing/MLM videóban ecseteli, hogy a direkt értékesítés hogyan testesíti meg az Amerikai Álmot. Kifejti, hogyan tesz szert bevételre közel 16 millió direkt értékesítő és járul hozzá ezzel az Egyesült Államok gazdaságához.
Ahogyan bármely vállalkozás, vagy iparág, a direkt értékesítés sem ellentmondás mentes. Ezen ellentmondások némelyike jogi kérdésekből, és aggályokból adódik, míg mások idejét múlt sztereotípiákon, vagy félreértéseken (vagy félremagyarázott) információn alapszanak. A jó hír a fogyasztók számára, hogy a vezető direkt értékesítési cégek azon dolgoznak, hogy a direkt értékesítéssel kapcsolatos kérdésekről őszintén, proaktívan és átláthatóan beszéljenek.
A DirectSelling411.com ennek a törekvésnek fontos része. A webhelyet, ami a Direkt Értékesítők Szövetségének projektje annak szentelik, hogy:
  • tényszerű információt adjon a vásárlóknak, az értékesítőknek és a nagyközönségnek a direkt értékesítésről
  • beszéljen általános félreértésekről és tévinformációkról a direkt értékesítéssel kapcsolatban
  • fórumot biztosítson a direkt értékesítéssel kapcsolatos jelenkori vitapontok, aggályok, és kérdések azonosítására, feltárására

http://www.mlmfigyelo.com/

By Gyuri Zoltan Visit author's website

1967-ben születtem és átmentem egy régi korszakból egy újabba.Létrehoztam csodákat és el is vesztetem csodákat. De nem számít hiszen : Minden nap egy Új Év kezdete! A megújulás fontos dolog az életemben.