Itt nincs félrebeszélés.

Itt nincs félrebeszélés.

El lehet bohóckodni, meg tölteni a drága idődet unalomból és tehetetlenségből a Face-en! De kérdem én: mi értelme?

Lehet politikáról meg másokról véleményünk,de a saját életünk szent és sérthetetlen.

Ennek ellenére az unalom és tehetetlenség talaján vergődnek sokan. Felelőtlen lépéseket tesznek és mindezért mások lesznek a végén a hibásak. Bár keresnek valamit,a félelem az erősebb.

Beszállnak ingyenes dolgokba, várva a csodát és a végén szitkozódva abbahagyják. Nem tanulnak sem a saját, sem a mások kárából. Nem olvassák el a részleteket és infókat. Nem tanulnak és a fontos infókat nem nézik át, hiszen erre már nincs idejük.

Persze a pénz jöhet! De honnan? Tudni kellene, ha nem fektetünk energiát, pénzt valamibe annak a hozadéka 0 lesz! Ismétlem energiát, ezzel együtt időt és pénzt! Hogy mennyit, ezt már mindenki maga dönti el, hiszen a saját kereteit mindenki maga tudja.(vagy nem.)

Természetesen, egy oda vágott Spam nem jó információ(bár néha jó lenne az infó, de ez a módszer nem jó!). Én magam is kipróbáltam, nem működik! Szerencsére én nyitott vagyok az információra és hamar megtanultam nem lehet így csinálni. Én magam is utálom az ilyesfajta „nyomulást”. Viszont a sok marhaság(az én szemszögemből)csupán időtöltés és magamutogatás.

Bizony a 80/20-as szabály érvényesül ebben az esetben is.

Van kiút a sz@rból csak nyitottnak kéne lenni. Azért mert valaha 5X 10X vágódtam a bringámmal még nem adtam fel! Ez érvényes mindenre amit csinálok! Keresnek és kérdeznek emberek: még mindig azt az izét csinálod? Persze mire gondoltál?

Néhány ember „kritikája”, vagy szidalma meg fog állítani? Nem! Tudom, a munka és idő megéri! Hiszen magamba fektetem és nem mások s@ggét nyalom. Magamra figyelek, döntéseket hozok és vállalom is! Van mit tanulnom és ez rendjén is van így!

Én magam is kipróbáltam néhány tuti lehetőséget, de nem működik! Ha nem egy csapattal dolgozol együtt, akkor nem működik! Lehet egész nap kattintgatni, meg tuti 2%-osra rácuppanni , de hidd el nem műkszik! Én kipróbáltam és a vége 0 lett.

Elkezdtem a komoly dolgokra figyelni, időt belerakni és meg is lett az eredménye. Persze, csak a csilli-villi kocsi, meg a ház ami számodra mérvadó. Hmmm, szerinted ki kezdi egyből így? Meg egyébként is, ha elkezdesz keresni akkor forgasd vissza, csak így lesz majd később siker.

Itt dolgozni kell,nem lehet semmittevéssel előrébb jutni,ezt te is így gondolod igaz? Hiszen bemész melózni minden nap. Akkor honnan gondolod, hogy itt másképp lenne? Nem mindegy, hogy 2-5 évről vagy 40 évről beszélünk!

A kitartásról nem is beszélve,mert hogy 40 évig kitartóan, minden nap bemész dolgozni(bár egyesek utálják amit csinálnak)azért, hogy levajazzák neked a nyugdíjat(vagy nyögdíj), persze ezzel megint másokra bízod a jövődet. Lehet hogy még fiatal vagy, de te is megöregszel. A kitartás lételeme bárminek, amit csinálsz.

Ha szerencsés vagy és valóban egy jó céghez vagy üzleti koncepcióhoz teszed le a voksodat, akkor se várd el, hogy 3 hónap alatt milliomos leszel. Nagyon sokan fognak legyinteni, bármit is mondasz, de ismerve a 80/20-as szabályt tudnod kell, nem mindenki fog veled egyet érteni, de ahhoz,hogy 5 év múlva független lehess, a 20% pont elég!

Semmi mást nem kell tenned, mint kitartónak és elkötelezettnek lenni saját magaddal szemben! Hinned kell abban, hogy képes vagy rá és ezért meghozod azt az áldozatot, hogy tanulsz és az adott feladatokat kitartóan elvégzed.Ez a siker! Az idődet tanuld meg beosztani és arra koncentrálj, amit el szeretnél érni! Én minden nap teszek azért, hogy előrébb jussak és segítsek másokat is, hogy elérjék saját céljaikat!

Ne akarj eltéríteni erről az útról, de ha velem akarsz tartani, akkor kérdezz bátran! Itt nincs félrebeszélés.

By Gyuri Zoltan Visit author's website

1967-ben születtem és átmentem egy régi korszakból egy újabba.Létrehoztam csodákat és el is vesztetem csodákat. De nem számít hiszen : Minden nap egy Új Év kezdete! A megújulás fontos dolog az életemben.