Légy szabad ember!

Légy szabad ember!
Ki mozgatja a lépéseidet?
Az első és legfontosabb dolog, ha elakarsz indulni egy MLM vállalkozásban, hogy szabad embernek kell lenned! A siker egyértelműen a helyesen meghozott döntések sorozatának az eredménye. Ahhoz, hogy sikeres ember légy neked kell irányítani az életedet, vagyis szabad embernek kell lenned!
Mit jelent ez? Az hogy a döntéseidet magad hozod és a felelősséget is te vállalod értük! Szabadnak kell lenned mások véleményétől , bár döntéseidnél sok szempontot érdemes figyelembe venned! Az MLM legnagyobb ajándéka a szabadság de ehhez szabad embernek kell lenned!Sokan és sokféle indokkal csatlakoznak ma MLM üzletekhez! Van akiket a termék fog meg van akiket az üzleti modell és sokan egyszerűen csak azért csatlakoznak mert látják mások sikereit, jutalékszámláját és azt gondolják ez nekik is jól jönne. Tény az, hogy az MLM ma a világon a leglátványosabban növekvő fejlődő értékesítési forma és egyedül erre az iparágra mondható el hogy a gazdasági válság ellenére, vagy talán pont amiatt az elmúlt években is folyamatosan növekszik néha egészen elképesztő módon sokszorozza meg teljesítményét forgalmát!

Ugyanakkor, mint minden más vállalkozásnál is csak azok maradnak talpon és érnek el sikereket, akik vállalkozásként fogják fel a dolgot és hajlandóak megtanulni ennek a szakmának az egyszerű lépéseit s hajlandóak változni, változtatni az életvitelükön, világszemléletükön, emberekkel való kommunikációjukon és képesek ha kell a széllel szemben is előre haladni, az akadályokon átlépni és a célig kitartani.

Az első és legfontosabb dolog, ha elakarsz indulni egy MLM vállalkozásban, hogy szabad embernek kell lenned!

 • A siker egyértelműen a helyesen meghozott döntések sorozatának az eredménye.
 • Ahhoz, hogy sikeres ember légy neked kell irányítani az életedet, vagyis szabad embernek kell lenned!
 • Mit jelent ez? Az hogy a döntéseidet magad hozod és a felelősséget is te vállalod értük! Szabadnak kell lenned mások véleményétől , bár döntéseidnél sok szempontot érdemes figyelembe venned, és jó ha meghallgatsz embereket, tanácsot kérsz de alapvető szempont hogy ez a te életed, amiből csak egy van, nem lehet újrajátszani ezért muszáj elsőre jól csinálnod!

1. Te tudd mit akarsz! Ne a szomszéd, a barátnő, az anyósod, a munkatársad mondja meg mi a helyes! Ők biztosan tudni fogják, hogy ez nem neked való!

 • De a villanyszámládat nem fizetik ki helyetted!
 • Nem tudnak mutatni jobb alternatívát arra, hogyan legyél gazdag sikeres ember, így inkább tudatosan vagy tudat alatt is az a céljuk hogy téged is visszahúzzanak arra a pesszimista, passzív életvitelre, amivel ő se jutotta soha egyről a kettőre. Talán nem véletlen az a vicc hogy miért csak a magyar emberek üstjéhez nem állítanak a pokolban őrt! Azért mert ott ha valaki ki akar mászni akkor a többiek tuti hogy visszahúzzák! Ezért ha MLM vállalkozásba kezdesz, csak úgy lehetsz sikeres ha ezeket a polip karokat már a legelején levágod magadról!
 • Ők 10 év múlva is ott lesznek ahol ma, vagy talán még rosszabb és kiszolgáltatottabb helyzetben a mai gazdasági folyamatokat nézve! Igaz hogy az okos ember mások kárából tanul, de az is igaz hogy más kudarca is lehet, hogy pont abból fakadt, hogy nem volt saját szabad elképzelése az életről, hanem mindig mások döntöttek helyette, a szülei, testvérei barátai vagy a környezete irányították és ezért téged is félt, hogy kilépj a hagyományos gondolkozásból, a szokásokból és paradigmákból, amik idáig irányították az életedet! Mindannyian szabad sasoknak születtünk, hogy szárnyaljunk a magasban mégis a legtöbben egy baromfiudvarban töltik az életüket, kerítések és korlátok közt mert elhitették velük, hogy ők csak baromfiak akik számára ez a lakóhely van kijelölve! De te vedd észre a szárnyaidat és kezdj el csapkodni vele, repülj ki a korlátaid közül!

2. Neked kell tudni mit akarsz és ahhoz keresd meg a forrást!

 • Ahogy Robert Kyosaki mondja: sohase mond azt, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak, hanem keresd meg a módját hogyan engedhetnéd meg azt magadnak!
 • Változtass az időbeosztásodon,mondj ki prioritásokat, szabadulj ki a TV kötelékéből, a negatív hírdömpingekből!
 • Amit vetsz, azt aratod! Ha negatív, üres bulvár műsorokkal tömöd a fejed ne csodálkozz ha elvész a maradék kis reménységed is és minden tettvágyad elszáll! A szabadság ott kezdődik, hogy nem engeded hogy külső médiák médiumává válj és azt csináld azt vedd meg arra menj amit az diktál sugall neked! Akkor vagy szabad ember, ha akkor is jól érzed magad ha két hétig nem kapcsolod be a tévét!
 • A sikeres emberek sikeres emberek közt tartózkodnak, és azokat figyelik!
 • Olvass hallgass sikeres embereket és meglátod, hogy kitágul a lehetőségeidről alkotott képed! Ő meg tudta csinálni? Akkor én miért ne tudnám!

3. Te döntsd el, meddig és milyen minőségben akarsz élni!

 • Ha sikeres akarsz lenni, akkor a gondolataidat fel kell szabadítanod a közömbösség és a szkepticizmus alól és tudatosan kell élned, vásárolnod és táplálkoznod! Nem szabad hogy a döntéseidet az befolyásolja mit kívánsz meg, hanem azt kell enned és innod amire valóban szüksége van a testednek ha azt akarod, hogy helyesen működjön és hosszú életű legyél!

4. Te vagy felelős a holnapi napért! Ahol ma tartasz pedig mind az eddigi döntéseid következménye! Az eddigi hozzáállásoddal, módszereiddel odajutottál ahol most vagy! Ha többet ha mást akarsz változtatni kell, a régivel tovább nem jutsz! Ha tehát elakarsz indulni egy MLM üzletben főleg ha az, vagy annak egy része az egészséggel, wellnesszel kapcsolatos akkor fontos, hogy szabad ember légy , ne mások mozgassanak, mint egy marionett bábut! Légy józan és a magad ura!

Nem kell félned itt nem veszted el a szabadságod, a pénzed sőt minden segítséget megkapsz hogy megszerezd azt és gazdag sikeres és szabad emberré válj!

Itt semmi se kötelező, nekünk nincsenek elvárásaink tefeléd! A magad főnöke lehetsz s szabad ember csak merd kiereszteni a szárnyaidat és elindulni a pályán akkor is ha a környezeted szerint neked is a baromfiudvarban a helyed! Érd el a céljaidat ezért most vágd el a horgonyköteleidet és merj magad dönteni a saját sorsod-életed felől!

Út a gyémánthoz!
Mint minden más vállalkozásnál az MLM ben is csak azok maradnak talpon és érnek el sikereket akik vállalkozásként fogják fel a dolgot és hajlandóak megtanulni ennek a szakmának az egyszerű lépéseit s hajlandóak változni, változtatni az életvitelükön, világszemléletükön, emberekkel való kommunikációjukon és képesek ha kell a széllel szemben is előre haladni, az akadályokon átlépni és a célig kitartani.

By Gyuri Zoltan Visit author's website

1967-ben születtem és átmentem egy régi korszakból egy újabba.Létrehoztam csodákat és el is vesztetem csodákat. De nem számít hiszen : Minden nap egy Új Év kezdete! A megújulás fontos dolog az életemben.