Lehetsz bárki, nem bármi!

Lehetsz bárki, nem bármi!

Lehetsz…  Persze… bárki, vagy neked elég a bármi? Természetesen ezt te fogod eldönteni,de mielőtt döntenél nézzük meg ki, kicsoda. A valakik azok, akik elérnek bármit. Tehát ha te bármi vagy, akkor téged használnak fel arra, hogy ők bárkik lehessenek. Ez szomorú… pedig te is lehetnél bárki,persze ehhez sok mindenben másnak kell lenni.

Először is tudd ki vagy, nem mi! Meg kell ismerned önmagad és el kell ismerned önmagad. Pfhuuu, ez a legnehezebb, de ha vannak barátaid,szeretteid, meg fogod tudni ki vagy. Mik az erősségeid,mik a gyengéid. Semmi más dolgod nincs, csak bátran kérdezni!

  • Ki vagyok én a te szemedben?
  • Mit szeretsz vagy nem szeretsz bennem, ill. a szokásaimban?
  • Mi az amit jól tudok és mi az amit nem?

Kicsit gondolkodj, lesz kérdésed bőven!

A második fontos dolog, hogy legyenek gondolataid.

Tudom kissé fura, de a saját gondolataid fognak előre vinni, nem másoké! Bár külsőre úgy néz ki, vannak nálad okosabb emberek, de valójában, csak tapasztaltabb és tanultabb lehet valaki, okosabb nem. Ugyan azzal az adottsággal születtél te is, mint ők! A tanulási képességgel. A tudást és a tapasztalatokat hogyan kell használni, vagyis okosan dönteni, azt meg lehet tanulni. Szerencsésebb is vagy ! Igen Igen! Sok tapasztalt és okosan gondolkodó ember leírta neked azt, amit ők hibákkal és kudarcokkal teli életük során szereztek meg. A saját sikerük receptjét!.

Neked könnyebb dolgod lesz. Olvass és jegyzetelj! Amit magadénak érzel azt alkalmazd, gyúrd össze belőle a saját könyved! Azaz a saját recepted!

A harmadik lépés a cselekvés, tudod, mikor csinálsz valamit a konyhán, vagy a kanapédon, a kedvenc fotelodon  túl!

Semmit sem kapsz meg ingyen! Mondom még egyszer: SEMMIT! Az hogy bemész melózni heti 5 nap és cserébe kapsz 2 napot, hmm elég rossz üzlet nem?

Érdekel ez a téma? Akkor figyeld a következő bejegyzésemet! Addig is szia és gondolkodj!

Megtisztelsz, ha megosztod velem a véleményed.