Válj egyre értékesebbé!

Válj egyre értékesebbé!

Halottad már ezt a mondatot? Érted is ezt? Nem szabad emellett szó nélkül elmenni. Ez a mondat nagyon is lényeges: Válj egyre értékesebbé, de hogyan kérdezheted. Ez egy jó kérdés.

Sokan azt hiszik, hogy úgy fogják elérni az álmaikat, hogy lógatják a lábukat és nem csinál semmit, majd valahogy megoldódik, hát az igazság más… Az igazság az, hogy ha ugyanazzal a hozzáállással tudással, hangulattal állsz neki egy feladatnak nagyjából ugyanolyan eredményt érsz el, márpedig nem ez a cél, hanem az, hogy jóval többet érj el. Úgy lehet jobb eredményeket elérni, ha nagyobb a felkészültséged, jobb a hozzáállásod, nagyobb a tudásod, több tapasztalatod van. Ez nem egy egyperces folyamat, nem is olyan mint a lottózás, hogy vagy bejön vagy nem, ez nem a szerencséről szól. ” Olvass könyveket, hogy mások hibáiból karriert csinálj!” Érdemes nem feltalálni a spanyol viaszt, azaz ne kísérletező legyél, hanem feltaláló! A kísérletezni muszáj, úgy lehet csak fejlődni, ha látod a hibáidat és megpróbálod kijavítani utána olvasol, az alapelveket megjegyzed, és ezáltal előnyödre fordítod, azaz „feltaláló” leszel. Az értekesebbé válás útján természetesen vannak eredmények, amik mutatják, hogyan haladsz, jó irányba mész-e. Az eredmények lehetnek negatív vagy pozitív, ha sok negatív jött egymás után, akkor is menj tovább, akkor érdemes fontolóra venni, hogy más forrás, könyv, videó után nézel, keresel rá megoldást, de nem adod fel és mész tovább.

„Életminőségünket az önmagunknak feltett kérdéseink minősége határozza meg.” Magadnak olyan kérdéseket tegyél fel, amelyek hasznosak a cél elérése szempontjából, ilyen kérdés, a hogy tudnám én ezt elérni, milyen lehetőségeim vannak, a nem tudom, és a nem lehetséges helyett engeded, hogy az agyad erre energiát fordítson, így kreatív ötleteid lesznek. Az ötleteidért légy hálás és írd le az összeset majd válassz. Bízz a belső megérzésedben, és változz, válj értékessé,

By Gyuri Zoltan Visit author's website

1967-ben születtem és átmentem egy régi korszakból egy újabba.Létrehoztam csodákat és el is vesztetem csodákat. De nem számít hiszen : Minden nap egy Új Év kezdete! A megújulás fontos dolog az életemben.