A tanulás

A tanulás egy univerzális gyógyszer

A tanulás egy olyan univerzális gyógyszer, ami képes szinte minden problémádat megoldani

Túl egyszerűen hangzik, talán igen, de mégis ez az igazság

A tanulásnak van egy elképesztően jótékony hatása, fókuszálja a tudatodat egy meghatározott cél elérése érdekében. A tanulás esetén ez a cél egy tudás, egy készség megszerzése, egy adott életterületen történő továbbfejlődés.

A fókuszált tudat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes kizárni a külvilág zavaró tényezőit. Nincs is veszélyesebb annál, mint amikor a tudatodat kitöltik a tudattalanul bejutó információk, amik láthatatlan módon félelmet keltenek benned ezáltal egy hatalmas akadályt gördítve eléd az álmaid megvalósításának útján. Ilyen tudattalan információk a háttérből folyamatosan hallgatott TV vagy rádióműsorok, amik szétszórják a figyelmedet.

A TV és rádióműsorokkal ellentétben a tudatos tanulás céltudatossá és magabiztossá tesz téged.

A tanulás a gondolataidat rendszerezi és megtölti olyan információkkal, ami az aktuális álmaid és céljaid elérésével kapcsolatosak. Remélem az év elején fogadalmak helyett konkrétan megfogalmazott célokat tűztél magad elé. Egy ilyen cél lehet például „2013 december 31-ig önálló vállalkozásba kezdek, mint spirituális tanácsadó”. Egy jól megfogalmazott cél elérése elképzelhetetlen célirányos autodidakta önképzés nélkül.

Most arra kérlek téged, hogy az év eleji céljaid megfogalmazása után készíts egy tanulási tervet arra nézve, hogy milyen képességeket, ismereteket kell megszerezned ahhoz, hogy sikeresen elérhesd a kitűzött célodat. A tanulás nem engedi elvonni a figyelmedet és segít számodra észrevenni azokat a lehetőségeket, amik a céljaid megvalósítását szolgálják.

Schilling Péter

http://www.ebredoeroakademia.hu

Talán a tanulás az egyetlen igazi gyógymód

A tanulas