Lehetsz bárki 2.

Folytassuk, ha nem láttad az előzőt akkor íme katt ide!

Semmit sem kapsz meg ingyen! Mondom még egyszer: SEMMIT! Az hogy bemész melózni heti 5 nap és cserébe kapsz 2 napot, hmm elég rossz üzlet nem?

Persze, ezt láttad, ezt tanultad. Tanulj, melózz, rakj félre, és.. voaláá… szép nyugdíjas életed lesz!

Álljunk meg egy pillanatra! Mikor is? 65 éves koromra?? Basszus, akkor még élek e egyáltalán, és ha élek a pénzem addigra mennyit fog érni?? Jaj!!!… Nézz körbe mennyi ember él, a milliomosok nyugalmával körülötted,vagy az ismerőseid között. Egy kezeden megtudod számolni? Vagy, ne adj isten,nem is kell a kezed a számoláshoz!?

Szuper nyugdíjas évek!? És addig mi is van? Szívás öregem, marha nagy szívás! Hacsak!! Na és most jössz te a képbe!

A” tenni akarok a jelenben” gondolkodás felvértez annak a lehetőségével, hogy ami eddig sehova nem vezetett, vagy csak kínkeservesen, azt dobd félre! Persze nem egyből, szépen átlépsz oda ahol lenni szeretnél. Idő kérdése,nagy meló és izzadás, sok tévedés és sok buktató vezet odáig. Ja és a pénzed is bele kell raknod! Nem szuper lapos T.v.-t kell venned,az nem kell hozzá, sőt add el a meglévőt! Mások tapasztalatát és tudását kell megvenni! Mert neked nincs 40 éved, neked 5 vagy max. 10 éved van, hogy igazán élhesd az életed. Gondolom te is a mára koncentrálsz. Ma kell hogy meglegyen az amire igazán vágysz, mert hiszen te is vágysz valamire, vagy nem? Ha igen akkor van benned tenni akarás és ezt a tenni akarást nem tolhatod el 40 évre! Vagy most vagy soha! Ki tudja élsz e még akkor és ki tudja mit ér majd az amit megteremtesz! Tehát ma kell tenned azt amit tenni kel ahhoz, hogy szabadon csinálhasd amit szeretnél.

A kulcs itt van, most és rajtad múlik használod e időben!

A kulcs, ami megkülönböztet azoktól, akiknek jó az ami van!

Érdekel ez a téma? Akkor figyeld a következő bejegyzésemet! Addig is szia és gondolkodj!

Megtisztelsz, ha megosztod velem a véleményed.