Szövetséges nélkül

Mit gondolnál egy tábornokról, aki terv és szövetséges nélkül rohan a csatába? Egy tábornokról, aki elherdál vért verejtéket és könnyeket bármilyen stratégia nélkül? (Müller Péter)

Csata

Most a történelem legkeményebb csatáját vívjuk. Minden nap. Itt nem csak a saját bőrödet viszed a vásárra, hanem a teljes vagyonodat. Az otthonodat. És azokét, akiket szeretsz.

Küzdelmet folytatsz árak és a számlák ellen. Az elbocsájtások ellen, az eladósodás ellen, és ami még rosszabb, úgy látszik, nemsokára még nehezebb dolgok következnek.

Nincs még egy tábornok, aki ennél keményebb csatát vív. És mindennek a tetejébe el kell végezned a munkád, felkészülni a nyugdíjra. És eközben legyél jó szülő, megbízható társ, jó szerető és mintapolgár. Mindezt egyszerre.

Csoda akkor ha stresszt, feszültséget, nyomást érzel magadban?
A tábornok

De akkor hadd kérdezzek valamit tábornok. Mert te vagy az életed tábornoka és azoké, akik felnéznek rád és szeretnek…

Hadd tegyek fel egy őszinte kérdést:

Te rögtönözöl? Improvizálsz? Vagy reménykedsz, hogy majd a kemény munka, és a szerencse megoldja a dolgokat? Nem gondolod Tábornok, hogy veszélyes terv és szövetségesek nélkül harcolnod? De akkor miért küzdesz így?

Pedig akár azonnal szerezhetsz egy erős szövetségest és egy jó tervet. És nem valami tömegpiacra készített szemetet. Ez nem olyan egy-kaptafára készített rendszer. Egy személyes terv neked és egy erős szövetséges saját magadnak. Akire számíthatsz. Minden egyes célod és minden egyes álmod számára.

Amikor csatlakozol majd hozzánk, látni fogod, hogy miért fordítja ez meg az egész csatát. Utána az élet kevésbé lesz zavaros és nehéz. Csökken majd a nyomás. Kevesebb lesz a bizonytalanság, és minden kiszámíthatóvá válik majd. Bármi is várjon rád.

Hogyan működik?

Ez a terv egyedi, mint egy ujjlenyomat. Őszinte leszek hozzád. Ez nem egy könnyű terv, kemény munka. De egy olyan út, amit ha végigjársz elvisz a teljes anyagi függetlenségig.

Ha mindent szeretnél nem olcsó. De mennyi pénzben mérhető a szabadság, a biztonság, és a szeretteid? Mennyit fizetnél hogy megmentsd őket? És te Tábornok, felelsz mindenkiért, akik körülötted vannak.

De tudd azt is, hogy ez a terv nem mindenkinek való. Nem hadnagyok, őrmesterek és közlegények számára készült. Ez a Te számodra készült.

A döntés a tiéd. Ez nagy felelősség és nagy feladat. Tisztában vagyok vele. De ha azt gondolod, hagy a csata ma kemény, a holnap csatái még ennél is durvábbak lesznek. Lehet hogy itt az ideje Tábornok hogy szövetkezz velünk és szerezz egy jó tervet. Velünk meg fogod nyerni ezt a csatát.

Csatlakozol hozzánk?

szöveg:

Müller Péter